Logo Partyservice Nederland header image header image T 0900 - 235 33 37
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang gratis alle
aanbiedingen en
acties per mail!
nieuwsbrief
Het Westelijk Handelsterrein | Nieuws | Evenementen | Feest & Ontvangsten | Catering | Contact

Feestlijke ontvangsten te Rotterdam.

feestavond personeelsfeest* Feestavond

Door het grote aantal verschillende ruimtes is er een veelheid aan mogelijkheden en sferen te creëren.
Afhankelijk van het aantal personen, de gelegenheid en uw persoonlijke voorkeuren kijken we naar de meest geschikte ruimte voor uw evenement. Wilt u wijn proeven bij kaarslicht in één van de warme pakhuizen in de benedenstraat, een diner voor 150 personen in de buitenlucht? Uw personeelsfeest met 1200 personen?
Op het terrein is alles aanwezig om iedere gelegenheid te voorzien van alle benodigdheden: catering in alle vormen, sfeervolle aankleding, AV-middelen, creatieve geesten en professioneel personeel. Informatie aanvragen? Klik hier.

Diner amuses* Diner

Partyservice Nederland en haar dochter onderneming 't Vosje & Van der Linde Catering hebben een eigen(tijdse) keuken. Wilt u Italiaans dineren? Of de Fusion-keuken uitproberen? Een proeverij met amuses? Of toch een perfecte combinatie van Frans en Nederlands in een decor van moderne kunst? Het kan allemaal! Met kleinere gezelschappen kunt u in de magazijnen terecht, voor grotere gezelschappen richten wij de middenstraat in, in de door u gewenste stijl.
Partyservice Nederland zorgt voor de juiste sfeer, de door u gekozen uitstraling en inrichting wordt geheel door ons verzorgt. Bloemwerk, meubilair, kandelaars, aanvullende aankleding, presentaties tijdens het diner of entertainment. Hierdoor kunt u een eigen invulling aan de avond geven. In de straten kunnen wij een diner organiseren tot maximaal ca. 350 personen. Informatie aanvragen? Klik hier.

feestavond personeelsfeest* Symposium/vergadering

Ooit vergaderd tussen –of in- authentieke pakhuizen? De Rotterdamse geschiedenis leeft hier nog steeds, maar ziet er hypermodern uit met uitgelichte podia en professionele apparatuur.
Ook hier kijken we naar het aantal personen en de sfeer die u beoogd voordat we een ruimte bepalen. De benedenstraat leent zich voor presentaties waarbij 300 personen kunnen zitten, de pakhuizen zijn voor kleinere gezelschappen geschikt.
De AV-middelen welke gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit en verschaffen alle mogelijkheden die u nodig heeft voor uw vergadering, symposium of paneldiscussie. Na het formele gedeelte is het goed om te weten dat u terecht kunt in een informele setting voor lunch of diner, zonder dat er jassen en tassen uit de garderobe moeten worden gehaald. Informatie aanvragen? Klik hier.

Receptie borrel* Borrel/Receptie

Iedere omgeving en sfeer die u beoogd, is te realiseren op het Westelijk Handelsterrein. Chique tussen de kunst, informeel aan de bar, onder de schitterende overkapping van de bovenstraat, of in de benedenstraat met haar unieke verlichting?
Dranken kunnen worden geserveerd of aan de bar worden gehaald, en hapjes kunnen in iedere gewenste smaak, uitstraling en thema worden geserveerd. Ook kunt u er voor kiezen om diverse concepten qua smaakbeleving te laten serveren, waardoor u op dezelfde avond zowel bitterballen, fusion gerechten als tapas voorgeschoteld kunt krijgen.
Wij garanderen u een prachtige aankleding, uitstekende hapjes en drankjes en professionele bediening. Ook entertainment zoals een DJ of leuke Band mag natuurlijk niet ontbreken. Na afloop kunnen uw gasten met een goed gevoel naar huis, een leuke give-away of ander aandenken maken de avond compleet.
Informatie aanvragen? Klik hier.

Symposium vergadering*Workshops

De 3 magazijnen lenen zich uitstekend voor vergaderingen, seminars of workshops. U vindt een ontvangst gedeelte met een sfeervolle bar, een lounge en 3 ruimte's die vrij in te delen zijn. Van Theateropstelling, blok opstelling of groepjes iedere invulling is mogelijk.
Natuurlijk zijn alle faciliteiten op verzoek aanwezig, flip overs, beamer, laptop of overheadprojector uw geeft uw wensen aan en Partyservice Nederland zorgt voor een proffesionele invulling.

Een koffie ontvangst, lunch, aperitief of diner na, met of zonder aanvullend item ter afwisseling (zoals een rondvaart of bezoek aan euromast) onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ontvangst.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Business events, catering and more

Copyright 2019 Partyservice Nederland | Algemene voorwaarden | Sitemap | Contact


Koningklijke Horeca NederlandSVHECABO erkend leerbedrijf