Logo Partyservice Nederland header image header image T 0900 - 235 33 37
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang gratis alle
aanbiedingen en
acties per mail!
nieuwsbrief
Het Westelijk Handelsterrein | Nieuws | Evenementen | Feest & Ontvangsten | Catering | ContactRotterdam World Press Photo

Feestlijke evenementen op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam.

- September, 2010 World Press Photo 2010 Catering en V.I.P. diner.
Uw exclusieve ontvangst tussen de WORLD PRESS PHOTO expositie 2010?

Dineren of borrelen tussen de ’s werelds beste persfoto’s, het is mogelijk van 3 tot 23 september in het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam.

De jaarlijkse Word Press Photo tentoonstelling is de bekendste activiteit van World Press Photos en een evenement met wereldfaam. Deze tentoonstelling komt voort uit een jaarlijks gehouden wedstrijd voor persfotografie. De winnende foto’s worden gecombineerd in een jaarboek en een reizende tentoonstelling, die te zien is in meer dan 90 steden wereldwijd, zoals Berlijn, Praag, Tokyo, New York……..én ROTTERDAM.

Ook dit jaar van 3 tot en met 23 september vindt de tentoonstelling plaats in het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. Een complex van pakhuizen achter de statige gevels van het Scheepvaartkwartier.
De tentoonstelling wordt opgesteld in drie pakhuizen op de benedenstraat van het Westelijk Handelsterrein die speciaal voor deze gelegenheid worden omgebouwd.

Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om samen met uw medewerkers of uw relaties een bezoek te brengen aan deze wereldberoemde tentoonstelling. Wij bieden u de mogelijkheid om uw diner, receptie of borrel te laten plaatsvinden midden tussen de winnende foto’s van World Press Photo 2010.
Neem uw gasten mee langs de schitterende beelden die alle aspecten tonen van het menselijk bestaan om hierna onder het genot van een hapje en een drankje,
diner of uitgebreid buffet na te praten over hetgeen u hebt mogen aanschouwen.

Partyservice Nederland verzorgt als exclusief supplier van World Press Photo 2010 uw ontvangst tussen de expositie. Wilt u uw gasten ontvangen in deze unieke en inspirerende omgeving? Neem dan snel contact op met Partyservice Nederland en wij informeren u graag over de mogelijkheden en arrangementen.


Business events, catering and more

Copyright 2019 Partyservice Nederland | Algemene voorwaarden | Sitemap | Contact


Koningklijke Horeca NederlandSVHECABO erkend leerbedrijf